×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Suola ja Pippuri – tyylikäs kokonaisuus puuta ja kiveä

heinäkuu 11, 2016

Keittiömaailman Suolassa ja Pippurissa yhdistyy perinteet ja modernit ratkaisut (Kohde 32)

Suola ja Pippuri on suunniteltu nelihenkisen perheen kodiksi Seinäjoen asuntomessuille.  Kohteen sisustussuunnittelusta on vastannut Sirkka-Liisa Hietaniemi yhdessä rakentajaperheen kanssa. Kohteessa on otettu rohkeasti puu osaksi modernia kotia. Heti sisään astuessa katseen vangitsee tummaa puhuva  Siparilan Grafwood- puupinta. Kärkipaanu kuvioinen pinta kehottaa katsojaa koskettamaan puupintaa. Alunperin suunnittelijalla oli ajatuksena tehdä päreistä kyseinen tehosteseinä, mutta löytäessään Grafwood:n mieli muuttui.

(Klikkaa kuvia saadaksesi ne isommiksi.)

Kalanruotokuviointia myös puupinnalla

Kohteen sisustussuunnittelijan Sirkka-Liisa Hietaniemen kädenjälki näkyy ja tuntuu hänen suunnittelemassa Ruoto- sängynpäädyssä, jossa on käytetty Siparilan kuultavan valkoista koivuista Pala-paneelia.  Tarkasti kun katsoo huomataan, että perinteistä kalanruotoa rytmitetään erimittaisilla paneeleilla päädyssä. Keskimmäinen ruoto muodostuu 505 mm mittaisista paloista ja reunoilla olevat 1005 mm mittaisista. Kalanruotokuviointiin tarvitaan oikean- ja vasemmankätisiä pala- paneeleita, joita Siparilasta saa tilaustuotteina. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelee koivuiset listat, joilla pääty kierretään. Kalanruotokuviointia on käytetty kohteessa myös laattojen sommittelussa WC-tiloissa. Asuntomessuilla on tänä vuonna esillä useita erilaisia puusta tehtyjä näyttäviä sängynpäätyjä.

Luonnollista Virettä kodinhoitohuoneessa

Siparilan kestosuosikki Vire-sisustuspaneeli on päässyt osaksi myös kohteen kodinhoitohuonetta.  Luonnollisen kaunis puupinta muuntuu katselusuunnasta riippuen vaihtaen väriä ja syykuviointia puun pinnalla  Tämän tilan Vire-  sisustuspaneelissa on hienoinen vahapinta, jotta lika ei tarttuisi pintaan ja puhtaanapito helpottuisi. Vire-sisustuspaneelia on saatavilla myös valkoisena ja kuultavan hiekan sävyisenä.

 

 

 

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →