×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Saunaan poppelia

syyskuu 24, 2014

Kun talomme oli vasta paperilla, kävin vierailulla Siparilan tehtaalla tutustumassa erilaisiin paneeleihin ja sävytysvaihtoehtoihin. Saunaan minulla oli hakusessa leveä, harmaan sävyinen paneeli. Paneeleja selatessani mikään ei kuitenkaan vetänyt vertoja struktuuripaneelille, joka oli vienyt sydämeni jo aiemmin. Sain kuulla harmikseni, ettei Siparilasta löytynyt varastotuotteena harmaaksi käsiteltyä struktuuripaneelia. Samaan hengen vetoon murheeni muuttui iloksi, kun sain tietää, että sitä voitaisiin valmistaa minulle.

vihtavuori_kohde_003_web
Poppeli-sävyyn käsitelty struktuuripaneeli päätyi myös kodinhoitohuoneen kattoon

Olin sävyttänyt paneelin palan poppeli-sävyyn, jonka toimitin tehtaalle värimalliksi. Minulle kerrottiin, että struktuuripaneelia sävytettäessä poppeli-sävystä tulisi tummempi sillä paneelin rosoinen pinta imee enemmän maalia kuin käsittelemäni sileäpintainen paneeli. Tämä sopi minulle hyvin. Paneelit käsiteltiin kahteen kertaan ja niistä tuli valtavan upeat, vai mitä?!

vihtavuori_kohde_009_web
Struktuuripaneelia saunasuojattuna

Nyt kun sauna on valmis olen aina vain varmempi siitä, että valinta oli oikea. En tahtonut vaaleaa saunaa, mutten myöskään liian tummaa. Tahdoin lauteiden ja seinien erottuvan toisistaan. Tässä onnistuttiin ja mielestäni lauteet ja seinäpinnat ovat kuin luodut toisilleen. Samaa harmaata paneelia käytettiin myös kodinhoitohuoneen kattoon. Kodinhoitohuonetta harmaan ja valkoisen lisäksi ryhdittävät mustat kaapistot sekä hymyn huulille saavat pienet keltaiset yksityiskohdat.

vihtavuori_kohde_004_web

Keltaiset yksityiskohdat piristävät harmaata ja mustaa.
Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →