×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Puu osana lämminhenkisen kodin sisustusta – sisustuspaneeli tuo tunnelmaa puun luonnollisella kauneudella

helmikuu 27, 2015

Modernia sisustamista puulla – naulatonta pintaa valmiiksi pintakäsitellyillä paneeleilla

Hiljattain valmistuneessa omakotitalossa puulla on ollut suuri rooli sisustuksessa. Puuta on käytetty eri tiloissa tehosteseininä katseenvangitsijoina ja  tuomassa avaruutta tilaan selkeillä ja moderneilla linjoilla. Lastenhuoneessa käytetty AITO-sisustuslevy on näppärä asentaa lyhyen mittansa puolesta. Aito-sisustuslevy on 1250 mm pitkää ja saatavilla neljässä eri sävyssä. Kuultava harmaa sointuu herttaisten pastellin sävyjen kanssa lastenhuoneeseen kauniisti. Siparilan sisustuspaneelit ovat päätypontattuja, minkä ansiosta paneelien jatkokset etenee sulavasti seinällä ja samalla hukka pienenee asennusvaiheessa huomattavasti. Sisustuspaneeli tuo lämpöä kotiin.

Keittiön ja olohuoneen yheteistilassa on käytetty struktuuri 176- paneelia seinässä näyttävästi tuoden tilaan avaruutta. Siparilan Struktuuri-paneelit tuo puun luonnollisen syykuvion osaksi tyylikkään modernia sisustusta. Leveää struktuuri-paneelia on saatavana myös helmiäisharmaana, saunaan soveltuvana tuotteena.  Siparilan  Struktuuri- paneeleita on saatavilla kolmessa leveydessä 85 mm, 145 mm ja 176 mm sekä useassa eri sävyssä.

Sisustuspaneeli helmeilevän harmaana tuo tyyliä myös saunaan- Tämän kodin saunassa helmeilee Siparilan leveä Struktuuri-paneeli STS helmiäsharmaana. Paneelin pinta houkuttelee koskettamaan seinää. Harmaat seinät ja vaaleat lauteet sulautuvat kauniisti yhteen luoden harmoonisen saunatunnelmaan luoden samalla ripauksen savusaunan tunnelmaa. Siparilan sisustuspaneelit ovat piilokiinnitettäviä ja täysin valmiiksi pintakäsiteltyjä, tämän ansiosta  seinä on heti asennuksen jälkeen valmista ja naulatonta pintaa. Valmiiksi pintakäsitellyt siparilan sisustuspaneelit helpottavat kodin pintojen tekoa, kun paneeleita ei tarvitse enään käsitellä asentamisen jälkeen.

web_siparila_struktuuri_sisustuspaneeli_176_helmiaisharmaa

Siparilan struktuuri 176 helmiäisharmaa soveltuu saunaan

 

Tuotteet:

Struktuuri 176, valkoinen

Struktuuri  sisustuspaneeli 176, helmiäisharmaa

Aito-sisustuslevy, harmaa

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →