×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Koivuinen Pala- sisustuspaneeli piristää arkea mukavasti toimistossa

kesäkuu 11, 2015

Siparilan liimattava pala- sisustuspaneeli tuo veikeyttä Coca-Cola suomen toimitiloihin Helsingissä

Siparilan liimattava Pala- sisustuspaneeli on löytänyt tiensä myös toimitilojen  sisustamiseen. Valkolakattu koivuinen Pala koristaa Coca-Cola suomen toimistoa tuoden ekologisen ja aidon puun lämpöä tilaan ihanan herkullisessa värimaailmassa.  Coca-cola suomen toimiston sisustussuunnittelusta ja pääurakoinnista on vastannut sisustusarkkitehdit Fyra Oy.

coca-cola finland_siparila_palapaneeli_koivu_valkolakattu.web

Kalanruoto kuvioon ladottu liimattava pala-paneeli valkolakattuna koivuna on varma katseenvangitsija tilassa.

Kalanruoto ladontana on erittäin näyttävä ladontavaihtoehto niin toimitiloihin kuin kodin sisustukseen. Kuvio vaatii vasemman- ja oikeankätisiä Pala- paneeleita ja SiparilaFix liimaa, jolla paneeli kiinnitetään seinään. Vasemmankätisellä Pala- paneelilla tarkoitetaan  paneelia, jossa urospontti on vasemmalla ja oikeankätisessä taas oikealla. Näitä yhdistämällä saadaan kalanruotoladonta aikaiseksi.

Coca-cola Suomen toimiston sisustuksessa puu on osana kokonaisuutta tuoden raikkautta tilaan. Sisustuksen värimaailma  tuo tilaan leikkisää tunnelmaa, jota koivuinen Pala-paneeli luonnollisuudellaan tasapainottaa.  Kalanruoto kuviota on totuttu näkemään lattiamateriaaleissa, mutta nyt Pala-paneeli mahdollistaa ladonnan myös seinällä tai vaikka sängynpäädyissä. Ladontavaihtoehtoja Pala-sisustuspaneelilla on lukemattomia. Tässä vain mielikuvitus  on rajana!

coca-cola_siparila_palapaneeli_koivu_valkolakattu.web

Koivuinen Pala-paneeli huokuu puun luonnollisuutta tilassa.

Pala-sisustuspaneeli

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →