×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Eteisen musta seinä- Struktuuri puupaneeli tuo kauniin puun osaksi modernia kotia

elokuu 20, 2014

Struktuuri-puupaneeli tuo kauniin puun osaksi modernia kotia

Eteisen seinän musta struktuuripaneeli on ensimmäinen asia, joka näkyy astuttaessa kotiimme. Musta väri onkin yksi niistä asioista, joka toistuu jokaisessa huoneessamme pienempinä tai suurempina pintoina. Ensin tarkoitukseni oli kiinnittää valokuvakollaasini mustalle paneeliseinälle, mutta kun seinä oli valmis en vain kyennyt. Seinä oli niin kaunis sellaisenaan. Struktuuri paneeleita löytyy Siparilasta useasta eri sävystä ja leveydestä. Puupaneeli tekee ihmeitä sisustukselle ja tuo lämmintä tunnelmaa kodin sisustuksessa. Struktuuri paneelit ovat asennuksen jälkeen valmiita ja naulattomia katseenvangitsijoita.

vihtavuori_kohde_005_web

Mustan mystiikkaa struktuuri paneelilla tunnelmaa kotiin.

On hauska huomata kuinka moni kotonamme vieraillut vaistomaisesti koskettaa seinää. Se houkuttaa lähelleen ja tuntuuhan puu mukavan lämpöiseltä käden alla. Tätä ei varmaan tapahtuisi, jos seinässä olisi pelkkä maali. Kaiken muun hyvän lisäksi seinän ja katon rajassa kulkee led-nauha, joka antaa miellyttävän, pehmeän epäsuoran valon eteiseen.  Valo toimii yöllä kulkuvalona vessoihin, ei häikäise silmiä eikä vie paljon sähköäkään. Mielenkiintoista on myös se, että valot saavat aikaan optisen harhan. Pinta ikäänkuin herää henkiin valon ja varjojen leikitellessä puun elävällä pinnalla.

vihtavuori_kohde_007_web

Struktuuri puupaneeli tuo puun luonnolisen kauneuden osaksi kotia.

Struktuuri- paneelit ovat monipuolisia paneeleita kodin sisustuksessa. Valittavana on eri leveyksiä ja sävyjä, joilla luoda tunnelmaa kotiin ekologisella materiaalilla.  Struktuuri paneelit kestävä pientä roiskevettä, mikä mahdollistaa niiden käytön myös pesuhuoneen katossa.

Lisää kuulumisia kotikolosesta

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →