×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Eteinen ja olohuone

heinäkuu 24, 2014

Vihdoinkin on olohuoneestakin näytettävää kun saatiin viimeiset paneelit seinään. Ennen remonttia olohuone oli melkoisen pimeä. Kuultomaalattu hirsipaneeli ja valkoinen struktuuripaneelista tehty katto sekä uudet päätyikkunat ovat tuoneet tilaan mahtavan muodonmuutoksen. Katossa on 3-wattiset ledit, joiden valoteho on riittävä. Neljä kohdevalaisinta asennettiin kattoon, jotta seinien kautta voi heijastaa epäsuoraa valoa, tai tarpeen mukaan valaista yksityiskohtia.

Pitkän odotuksen jälkeen sain myös kauan haaveilemani Secto Designin Atto-valaisimen. Se on kuin pieni kaunis koru, joka hehkuu lämpöä ruokailupöydän yläpuolella. Lampun myötä sain idean, että musta-koivu-väriyhdistelmä ja pyöreä muoto tulevat löytymään sieltä täältä kodistamme. Katsotaan mitä kaikkea keksin.

Sisäänkäynti on keittiön vieressä. Vaatteet ja kengät katoavat sujuvasti ison koivunvärisen kaappirivistön taakse. Samassa paikassa on piilossa myös vesikiertoisen lattialämmityksen jakotukit. Ja eteisen seinällä komeilee mikäs muu kuin pyöreä peili ja sen ympärillä valaisin, jossa on myös teeman mukaista pyöreää muotoa. Aika monta peiliä sain katsastaa, ennen kuin oikea osui kohdalle.

Myös eteisen valaisin oli pitkän etsinnän jälkeen nappilöytö. Halusin valaisimen, joka valaisee ylhäältä, alhaalta ja sivulta, jotta paneelien kaunis pinta pääsisi mahdollisimman hyvin oikeuksiinsa. Valaisimen kehikko on tehty valkoisesta puusta, joten se sopii hyvin valkoisten struktuuripaneelien kaveriksi.

Yksi kolmannes on nyt valmista remontista ja matka jatkuu. Tämähän alkaa näyttämään jo kodilta:)

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →