×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

responsibility

Vastuullisuus

Innostumme puun mahdollisuuksista ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää puuta rakentamisessa ja sisustamisessa.

Kannustamme myös asiakkaitamme käyttämään puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti, koska puu on erinomainen materiaali jännittävien pintojen ja yksilöllisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Puulla syntyy perinteistä, modernia tai ajatonta ilmettä. Sillä voi luoda tilaan estetiikkaa, tunnelmaa ja lämpöä – jokaiselle omanlaista viihtyvyyttä.

Tavoitteenamme on tehdä kotien ja tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta elämyksellinen ja positiivinen kokemus sinulle suunnittelija, rakentaja tai sisustaja. Siparila on rakentamisen ja sisustamisen kumppanisi.

Siparila Oy ottaa toiminnassaan huomioon vastuullisuuden tuotannosta aina materiaalien kierrätykseen asti.

PEFC

Metsäsertifiointi

Metsä tarjoaa elämää monille. Tämän takia on tärkeää huolehtia metsän hyvinvoinnista. PEFC-järjestelmä huolehtii metsien hyvinvoinnista kansainvälisesti. Kaikki Siparilan käyttämä puu on PEFC-sertifioitua, mikä tarkoittaa sitä, että puu on korjattu metsästä kestävällä tavalla metsän monimuotoisuus huomioiden. Suomen metsät kasvavat noin 100 miljoonaa m³ vuodessa. Siparila Oy on sitoutunut PEFC standardissa määriteltyjen sosiaalisten, terveys- ja turvallisuusvaatimusten noudattamiseen. Näiden asioiden huomioon ottaminen näkyy läpi koko yrityksen liiketoiminnan.

FI

Pohja- ja pintamaalaus sertifikaatti

Siparila on pintakäsittelyn mestari. Kehitämme jatkuvasti uusia pintakäsittelymenetelmiä, jotta puutuotteet olisivat houkuttelevan näköisiä ja kestäisivät pitkään myös ulkotiloissa. Siparilalle on myönnetty ensimmäisenä Suomessa pohja- ja pintamaalaussertifikaatti, joka edellyttää meitä seuraamaan tarkasti maalin levitystä sekä maalausolosuhteita, kuten lämpötilaa ja kosteutta.

CE

Tarkkaa laadunvalvontaa

Rakentamisessa tärkeää on, että käytettävät tuotteet ovat terveellisiä ja turvallisia. Tuotteiden laatua valvotaan tarkasti, jotta ne vastaisivat Euroopan Unionin massiivipuutuotteille määrättyjä ominaisuuksia. Siparilan puutuotteet on CE-merkittyjä eikä tuotteissamme ole käytetty ihmisille tai luonnolle vaarallisia kemikaaleja. Siparilalle myönnettiin ensimmäisenä Suomessa palosuojattujen puutuotteiden CE-merkintäoikeus.

PYR

Pakkausten hyötykäyttöä

Suomalainen PYR-merkki kertoo, että Siparila kantaa ympäristövastuunsa myös pakkaustensa hyötykäytön osalta. Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy myöntää merkin käyttöoikeuden yrityksille, jotka PYRiin rekisteröityneinä tekevät osansa pakkausten hyötykäytössä.
Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →