×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

palosuojattu puu ulkoverhous ulkoverhouspaneeli

Palosuojattu puu ulkoverhous

Puun käyttöä teollisessa rakentamisessa ovat menneisyydessä hidastaneet paloturvallisuusmääräykset. Tiukkojen määräysten vuoksi puuta ei ole ollut aiemmin mahdollista sellaisenaan käyttää esimerkiksi kerrostalojen julkisivuissa. Pintakäsittelymenetelmien ja -aineiden kehittyminen on tuonut puun nyt […]

Lue lisää →
Ars fennica puu camilla vuorenmaa

Puu taipuu taiteeksi Ars Fennica-kilpailussa

Puu ei ole ainoastaan sisustus- ja rakennusmateriaali. Puu pääsee tänä vuonna uudella tavalla esille taiteilija Camilla Vuorenmaan käsittelyssä yhtenä Ars Fennica2017-kilpailun ehdokkaana. Vuorenmaa on valittu ehdokkaaksi Ars Fennica-taidekilpailuun. Ars Fennica […]

Lue lisää →
Paanu ulkoverhous julkisivu sokos hotel bomba

Paanu tulee uudelleen julkisivuihin

Siparila herättää henkiin palan suomalaista rakentamisen historiaa tuomalla Paanu ulkoverhouksen takaisin puujulkisivuihin. Teollinen Paanu ulkoverhouspaneeli on kestävä julkisivumateriaali, jolle taataan 10 vuoden huoltomaalausvapaus aivan uuden kestokuultokäsittelyn ansiosta. Paanun muotoilussa on huomioitu […]

Lue lisää →
valmiiksi maalattu ulkoverhous paneeli

Harmaa omakotitalo – tyylikäs vai tylsä?

  Harmaa omakotitalo on tyylikäs vaihtoehto muiden sävyjen joukossa. Tummat sävyt ovat tehneet tuloaan jo pitkään puujulkisivuihin. Harmaa ja musta toimivatkin loistavasti julkisivun värinä perinteisen valkoisen vaihtoehtona. Harmaa soveltuu hyvin […]

Lue lisää →

Puukuokka on saanut vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon

Siparilan Topcoat® – paneelilla verhoiltu 8-kerroksinen puukerrostalo Puukuokka on valittu vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia palkinnonsaajaksi.

Lue lisää →

Siparila laajentaa toimintaansa yritysoston myötä liimalevyjen valmistamiseen

Siparila Oy on ostanut liimalevyjä valmistavan Jannpuu Oy:n. Tämän yritysoston myötä Siparila keskittää huonekalujen valmistuksen Kajaaniin Jannpuulle.

Lue lisää →

Siparilan uusi ikkunasmyygiratkaisu

Siparilan kehittämällä uudella ikkunasmyygin asennusratkaisulla viimeistelet ikkunat nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää →

Pala- sisustuspaneeli piristää arkea toimistossa

Siparilan liimattava Pala- sisustuspaneeli on löytänyt tiensä myös toimitilojen sisustamiseen. Valkolakattu koivuinen Pala koristaa Coca-Cola suomen toimistoa tuoden ekologisen ja aidon puun lämpöä tilaan ihanan herkullisessa värimaailmassa.

Lue lisää →

Siparila on valittu vuoden puuteollisuusyritykseksi

Siparila Oy on valittu Vuoden 2015 puuteollisuusyritykseksi. Valintaperusteina palkinnolle on edelläkävijyys, jolla Siparila Oy on tuonut positiivista imagoa koko alalle.

Lue lisää →

Pintamaalattu Vinha- ulkoverhouspaneeli samettisen kauniilla pinnalla

Siparila on kehittänyt uuden ulkoverhouspaneelin perinteisen karkean hienosahapintaisen paneelin rinnalle. Vinha-ulkoverhouspaneelissa huomiota on kiinnitetty sileän samettiseen pintaan, joka on helppo pitää puhtaana sekä paneelin muotoon, joka mahdollistaa piilokiinnityksen.

Lue lisää →
palosuojattu ulkoverhous Puukerrostalo

Ulkovuorilauta – Suomen korkein puukerrostalo valmistui Jyväskylässä

Jyväskylän Kuokkalaan on noussut syksyn 2014 aikana suomen korkein, 8-kerroksinen, puukerrostalo. Kohteen ulkoverhouksessa on käytetty Siparilan piilokiinnitettävää Topcoat UTS 28×145 paneelia pystypanelointina, jonka Siparila Woodoworks-asennuspalvelu on myös asentanut.

Lue lisää →
Valkoinen Paneeli Paneelit

Puupaneeli – Puu on hyvä valinta

Puu on perinteikäs luonnonmateriaali, joka säilyttää arvonsa. Erilaisilla puutuotteilla tuot eloa ja iloa sisustukseen. Voit luoda erilaisia pintoja, muotoja ja värejä – sellaisia, jotka istuvat sinun kokonaisuuteesi. Puu myös tuntuu hyvälle, sen voi aistia ja se on lämmin. Muista, että puun käyttökohde vaikuttaa puutuotteen valintaan.

Lue lisää →
Paneeli Puupaneeli

Paneeli – Rakentaminen on helppoa

Puumateriaaleista löytyy paljon vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Jo suunnitteluvaiheessa kannattaa ottaa huomioon, että puu on elävä ja ympäristöolosuhteisiin mukautuva luonnonmateriaali. Puulla rakentaminen ja sisustaminen on helppoa, kunhan muistat muutaman perusasian.

Lue lisää →
Puurakentaminen

Puurakentaminen – Puu on ekologinen

Uusiutuva puu on ympäristöystävällinen ja mukautuva materiaali, jonka vuoksi se sopii ihanteellisesti rakentamiseen ja sisustamiseen. Valitessasi Siparilan tuotteen voit olla varma, että se on tuotettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Lue lisää →
Seiskari Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet – Iskuyhteistyö tuo designia pihaan!

Puunjalostusyritys Siparila ja Isku Koti tuovat markkinoille uuden, täysin Suomessa suunnitellun ja valmistetun puutarhakalustesarja Seiskarin.

Lue lisää →

Siparilan ulkoverhoukset Haltian luontokeskuksessa Nuuksiossa

Puunjalostusyritys Siparila valmistaa ja asentaa Topcoat-ulkoverhouksen Espoon Nuuksioon rakennettavaan Metsähallituksen luontokeskus Haltiaan. Siparila toimii läheisessä yhteistyössä CLT-levyihin (cross laminated timber) perustuvat kantavat puuelementtirakenteet toimittavan Stora Enson kanssa. Haltia on Suomen ensimmäinen CLT-elementtitekniikalla toteutettava julkinen rakennus.

Lue lisää →

Ekologinen puu tekee tuloaan myös kivitalojen rakentamiseen

Siparila Topcoat®-ulkoverhouspaneeli valikoitui Asuntomessujen Villa Ilon julkisivuun kiven rinnalle. Naulaton puupinta takaa paremman sään kestävyyden, esteettisyyttä unohtamatta.

Lue lisää →

Ulkopaneeli – Valmista julkisivua nopeasti

Siistiä ja valmista pintaa vuodenajasta riippumatta. Siinä Siparila Topcoatin idea. Päätypontatut paneelit maalataan valmiiksi jo tehtaalla, ja ammattilaiset asentavat ulkoverhouksen omakotitaloon tai isompaan rakennukseen.

Lue lisää →
Palosuojattu ulkoverhous

Palosuojattu ulkoverhous laajentaa puun käyttöä julkisivuissa

Puu on päässyt aktiivisemmin myös pienkerrostalojen sekä hoitolaitosten julkisivuihin viime vuosina. Haasteena näissä on ollut puun aiheuttama palokuorma, joka on aiemmin puoltanut muiden materiaalien käyttöä paloturvallisuuden takia.

Lue lisää →
palosuojattu puu ulkoverhous ulkoverhouspaneeli

Palosuojattu ulkoverhous lisää puun käyttömahdollisuuksia

Palosuojatut puutuotteet mahdollistavat laajamittaisen puun käytön rakentamisessa. Uusi pintakäsittelymenetelmä mahdollistaa nyt myös sisustuspaneeleiden palosuojauksen sekä kuultavat sävyt sisälle ja ulos.

Lue lisää →
Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →