×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Siparila – Wood for  living

Siparila Oy on palveleva puutoimittaja ja pintakäsittelyn mestari. Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, ratkaisuja ja palveluja ulkoverhoiluun, sisustukseen, saunatiloihin sekä pihalle. Innostumme puun mahdollisuuksista ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää puuta rakentamisessa ja sisustamisessa.

Kannustamme myös asiakkaitamme käyttämään puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti, koska puu on erinomainen materiaali jännittävien pintojen ja yksilöllisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Puulla syntyy perinteistä, modernia tai ajatonta ilmettä. Sillä voi luoda tilaan estetiikkaa, tunnelmaa ja lämpöä – jokaiselle omanlaista viihtyvyyttä.

Tavoitteenamme on tehdä kotien ja tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta elämyksellinen ja positiivinen kokemus sinulle suunnittelija, rakentaja tai sisustaja. Siparila on rakentamisen ja sisustamisen kumppanisi.

Vastuullisuus

Siparila Oy on perinteitä kunnioittava puunjalostusteollisuuden perheyritys, joka ottaa toiminnassaan huomioon vastuullisuuden. Siparilan kaikki tehtaat ovat PEFC-sertifioituja, mikä takaa että tuotteiden raaka-aine tulee kestävästi hoidetuista ja korjatuista metsistä. Lue lisää.

Historia

Reilun kymmenen vuoden historiansa aikana Siparila on kehittänyt toimintaansa ja tuotteitansa innovatiivisesti eteenpäin. Siparila on 10 vuotisen historiansa aikana kehittänyt tuotteitansa innovatiivisesti eteenpäin ja tämä kehityssuumta Siparilassa vaan jatkuu. Lue lisää.

Töihin Siparilaan

Haluaisitko Sinä työskennellä puualalla innostavassa perheyrityksessä ja mukavien työkavereiden kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

 Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →