×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Ulkoverhouksia erilaisiin tarpeisiin

Suomalaisesta kuusesta valmistettu ulkoverhous on laadukas ja ekologinen materiaali kotisi julkisivuun. Siparilan ulkoverhousvaihtoehdot tuovat rakentajalle vapauden julkisivun muotojen suunnitteluun. Paneelin leveyden ja paksuuden vaihtelut mahdollistavat ulkoverhouksen muunneltavuuden jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Voit valita haluatko valmiiksi maalatun, piilokiinnitettävän ulkoverhouksen vai perinteisen, vielä kertaalleen työmaalla maalattavan ulkoverhouspaneelin.

 

siparila_ulkoverhous_topcoat_uts_23x145_valkoinen

Topcoat – valmiiksi maalattu ulkoverhous

Topcoat ulkoverhouspaneeli on helppoutta ja nopeutta etsivän rakentajan vaihtoehto. Paneelit pintamaalataan valmiiksi tehtaalla. Paneelin muoto on suunniteltu siten, että kiinnitysjäljet jäävät piiloon eivätkä näin ollen vahingoita valmista maalipintaa. Topcoat ulkoverhouspaneeleille myönnetään 15 vuoden huoltomaalausvapaus-takuu, joka tarkoittaa ettei julkisivua tarvitse huoltomaalata seuraavien vuosien aikana. Lue lisää kestävästä Topcoatista!

 

Platina Plus – pintamaalattu ulkoverhous nopeuttaa

Platina Plus ulkoverhouspaneeli on kertaalleen pintamaalattu, mikä suojaa puuta rakennusvaiheen ajan ja antaa kodillesi edustavan ilmeen jo rakennusvaiheessa. Platina Plus paneeleiden kestävyys on varmistettu ympäripohjamaalauksella. Ympäripohjamaalauksessa myös puun takaosa suojataan maalilla hometta ja sinertymistä vastaan. Platina Plus ulkoverhous kiinnitetään perinteisesti päältä naulaamalla. Tästä johtuen se tulee maalata kertaalleen asentamisen jälkeen kestävyyden takaamiseksi. Lue lisää pintamaalatusta Platinasta!

 

 

 

Vinha – sileäpintainen ulkoverhous ilman naulankantoja

Vinha ulkoverhouspaneelissa on aivan uusi sileä pinta. Sileä pinta tuo puun syyt kauniisti esille ja säästää maalia julkisivun viimeistelymaalauksessa asentamisen jälkeen. Vinha julkisivun ulkoasu on täysin naulaton, koska paneelit kiinnitetään piiloon naulaamalla. Tämä parantaa myös julkisivun säänkestävyyttä. Vinha julkisivu on kahteen kertaan maalattu, mutta vaatii työmaalla yhden viimeistelymaalauksen. Lue lisää Vinhan ominaisuuksista!

 

Palosuojattu ulkoverhous

Palosuojattu ulkoverhous – suojaa tulta ja säätä vastaan

Ulkoverhouspaneelit voidaan suojata myös tulta vastaan. Usein esimerkiksi julkisten rakennusten rakennusmääräykset vaativat puiselta julkisivulta B-s1,d0-paloluokkaa. Palosuojauksella puun pinta suojataan tulen polttavalta vaikutukselta, jonka jälkeen puun pinta voidaan maalata joko peittävällä tai kuultavalla sävyllä. Palosuojattua ulkoverhousta on saatavissa jopa 220 mm leveänä. Siparila Oy:lle on myönnetty Suomessa ensimmäisenä oikeus valmistaa palosuojattuja ulkoverhouspaneeleita CE-merkittynä. Lue lisää palosuojatusta puusta!

 Värikartat

Puujulkisivu voidaan käsitellä satoihin erilaisiin sävyihin. Puun sävyttäminen täydentää valitsemaasi tyyliä ja takaa ainutlaatuisen ulkoasun. Voit valita peittävän tai kuultavan sävyn.

Tutustu Tikkurilan värimaailmaan ja aloita oman julkisivusi suunnittelu!

Tikkurilan puutalot – värikartta

siparila-tikkurila_thumb_puutalot

Tutustu Tikkurilan puutalot värikarttaan

Tikkurilan vanhan ajan värit- värikartta

siparila-tikkurila_thumb_vanhanajanvarit

Tutustu Tikkurilan vanhan ajan värit – värikarttaan

Tikkurilan Vinha-värikartta

siparila-tikkurila_thumb_vinha

Tutustu Tikkurilan Vinha- värikarttana

Tikkurilan Kaunis talo- värilastut

siparila-KTalo_Varilastut

Tutustu Tikkurilan kaunis talo lastuihin

Lajittele tuotteita

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →