×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Etusivu → Ulkoverhous → Topcoat®- valmiiksi maalattu ulkoverhous

Topcoat®- valmiiksi maalattu ulkoverhous

Topcoat® - valmiiksi maalattu ulkoverhous on helppoutta ja nopeutta arvostavan rakentajan vaihtoehto. Topcoat® - ulkoverhouspaneeleissa on aivan erityislaatuinen muotoilu, joka jättää kiinnitysjäljet piiloon eivätkä epäpuhtaudet pääse vahingoittamaan puuta rikkoontuneen maalipinnan kautta. Tämä parantaa ulkoverhouksen säänkestävyyttä. Topcoat-ulkoverhouspaneelit ovat myös päätypontattuja, mikä mahdollistaa kauniit jatkokset suurillakin pinnoilla ja vähentää materiaalihukkaa asennuksessa. Topcoat® -  valmiiksi maalattu ulkoverhous nopeuttaa rakentamista erityisesti talvella, koska ulkoverhous ei tarvitse enää erillistä maalausta asennuksen jälkeen. Topcoat®-julkisivut ovat aina naulattomia ulkoasultaan. Siparila Topcoat® -puujulkisivu on uusi, nopeampi tapa rakentaa, jolle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja. Valittanasi on useita eri pintakäsittelyvaihtoehtoja Topcoat®-paneeleille.

10 vuoden huoltomaalausvapaus

Valmiiksi maalatut ulkoverhouspaneelit suojataan auringon ja veden kuluttavaa vaikutusta vastaan paneeleiden ympäripohjamaalauksella ja kahden kerran pintamaalauksella. Ympäripohjamaalauksessa puu suojataan hometta ja sinistymistä vastaan. Pintamaalauksessa puu saa kestävän suojan auringon UV-säteilyä ja veden haitallisia vaikutuksia vastaan. Kahteen kertaan pintamaalattuja Topcoat®-ulkoverhouspaneeleita ei tarvitse maalata enää työmaalla. Vesi ja epäpuhtaudet eivät pääse vahingoittamaan puuta naulattomalla pinnalla.  Topcoat®- ulkoverhous antaa kestävän suojan kodillesi 10 vuodeksi. Lue lisää Siparila Topcoat®- huoltomaalausvapaus-takuusta täällä. 

15 vuoden huoltomaalausvapaus

Topcoat®- ulkoverhouksen huoltomaalausväliä voidaan pidentää pintamaalaamalla ulkoverhouspaneelit kolmeen kertaan. Paksumpi maalipinta kestää pidempään luonnonvoimien kulutusta ja takaa huolettomia vuosia julkisivulle jopa 15.  Huoltomaalausvapaus tarkoittaa sitä, ettei julkisivua tarvitse huoltaa asentamisen jälkeen 15 vuoteen. Kuitenkin julkisivu on muistettava tarkistaa vuosittain mahdollisten vaurioiden varalta ja pestä tarvittaessa lika ja epäpuhtaudet julkisivun pinnalta pois. Lue lisää Siparila Topcoat®- huoltomaalausvapaus-takuusta täällä. 

Palosuojaus

Topcoat®-ulkoverhouspaneelit voidaan palosuojata korkeimpaan B-s1, D0-paloluokkaan. Palosuojauksessa huolehditaan paneelin kestävyydestä UV-säteilyä ja veden haitallisia vaikutuksia vastaan sekä parannetaan puun palonkesto-ominaisuuksia palonestomaalauksella. Palosuojattua ulkoverhouspaneelia voidaan käyttää kerrostalojen, hoivakotien ja muiden P1-paloluokan rakennusten julkisivuissa.

Kuultavat sävyt

Myös kuultavat sävyt taittuvat kauniisti Topcoat® - ulkoverhouspaneeleiden pinnalla. Kuultavissa sävyissä ei kuitenkaan ole yhtä paljon pigmenttiä kuin peittävissä sävyissä, minkä vuoksi UV-säteily pääsee vahingoittamaan  helpommin puun pintasolukkoa. Tästä johtuen kuultavilla sävyillä käsitellyt Topcoat®-julkisivut tulee huoltomaalata 2-5 vuoden välein ulkoverhouspaneeleiden kestävyyden takaamiseksi.

Tilauksesta useita eri vaihtoehtoja

Topcoat- ulkoverhouspaneeleita on saatavissa nopeasti varastosta 4 eri sävyssä ja kahtena eri profiilina. Topcoat-ulkoverhouspaneeleita voidaan kuitenkin valmistaa tilauksesta kaikissa ulkoverhousprofiileissa.

Siirry kuviin →

Haluatko tarjouksen tuotteesta?

Valitse alta haluamasi malli ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous →

Paksuus

{{cats.thickness_range.0}}-{{cats.thickness_range.1}}mm
{{cats.thickness_range.0}}mm

Leveys

{{cats.width_range.0}}-{{cats.width_range.1}}mm
{{cats.width_range.0}}mm

Pintakäsittelyvaihtoehdot

Profiilikuvat

Topcoat- ulkoverhouspaneeli asennusohje

Topcoat ulkoverhous RT-kortti

Vaakaverhouksen asennusvideo

Pystyverhouksen asennusvideo

Topcoat®- valmiiksi maalattu ulkoverhous

 • Nimi
 • Materiaali
 • Paksuus
 • Leveys
 • Menekki
  • {{category.name}}
  • {{category.wood}}
  • {{category.thickness}}mm
  • {{category.width}}mm
  • {{category.consumption}} m/m2

Katso myös muut tuotteet

Ulkoverhous →
Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →