×

Are you from North America? Move to Siparila North America page →

Ota yhteyttä

Ammattilaisille

Siparila Oy on kokenut ja palveleva puutuotteiden valmistaja.  Meillä on kokemusta vaativista arkkitehtikohteista ja unelmien kotien toteuttamisesta. Tarjoamme arkkitehtien ja projektiasiakkaiden käyttöön oman asiantuntemuksemme puutuotteista.Tavoitteenamme on tehdä kotien ja tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta elämyksellinen ja positiivinen kokemus sinulle suunnittelija, rakentaja tai sisustaja. Siparila on rakentamisen ja sisustamisen kumppanisi.

Kannustamme asiakkaitamme käyttämään puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti, koska puu on erinomainen materiaali jännittävien pintojen ja yksilöllisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Puulla syntyy perinteistä, modernia tai ajatonta ilmettä. Sillä voi luoda tilaan estetiikkaa, tunnelmaa ja lämpöä – jokaiselle omanlaista viihtyvyyttä.

Siparila on kokonaisvaltainen puutuotteiden valmistaja, joka pyrkii tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisia ratkaisuja rakentamiseen ja sisustamiseen. Tutustu Siparilan tuotteisiin täällä

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, mikäli haluat lisätietoa tuotteen sopivuudesta käyttökohteeseesi tai haluat löytää yksilöllisen puuratkaisun kohteeseesi.

Sertifikaatit

Siparila ottaa toiminnassaan huomioon vastuullisuuden koko toiminnan kattavasti. Siparilan puuraaka-aine tulee suomalaisista vastuullisesti hoidetuista PEFC-sertfioiduista metsistä. PEFC- sertifikaatti.   Siparila on myös sertifioitu palosuojatun puu-ulkoverhouksen valmistaja.

Suoritustasoilmoitukset

Siparilan paneelit CE-merkitään yhtenäistetyn massiivipuupaneeleita ja -verhouksia koskevan eurooppalaisen standardin EN 14915 mukaan. Sisustuslistoille ei ole CE-merkintä vaatimusta Euroopan Unionin toimesta. Täältä löydät tuotteidemme suoritustasoilmoitukset.

Profiilikuvat ja tuotepinnat

Täältä löydät yleisimmät profiilikuvat ja tuotteidemme pintoja. Profiilikuvat ovat mallinnoksia paneelien muodosta. Mikäli haluat muutoksia tuotteiden muotoon, ota yhteyttä myyntiimme.

Siparila valmistaa erilaisia puutuotteita niin sisälle kuin ulos ja tarjoaa ratkaisuja niin kodin rakentajalle kuin teollisuudellekin.  Valmistamme tuotteita myös yksilöllisten toiveiden mukaan.

Asennus- ja jälkikäsittelyohjeet

Täällä voit tutustua Siparilan tuotteiden asennus- ja jälkikäsittelyohjeisiin. Jos asennuksesta tulee kysyttää ottakaa rohkeasti yhteyttä myyntiimme.

 

 Facebook Instagram Twitter Pinterest

Tilaa Siparilan uutiskirje →